Båtar från TBK senast fredag 13:e

Seglingssäsongen för S606K är över. Märkligt med tanke på hur det ser ut därute. En rekordsäsong med ett snitt på knappt tjugo båtar på tisdagarna krönt av en lyckad regatta med 25 deltagare, varav 16 från klubben. Men nu är segling i klubbens regi över för i år. Och TBK vill ha sina landplatser då de börjar ta upp i helgen. Därför gäller:
JasonVoorheesMaskSenast fredag 13 september ska alla S606K-båtar lämna landplatserna innanför grindarna. JasonVoorheesMask
Kajen utanför är ingen båtförvaring utan alla får ta sina båtar till vintervilan. Undantag är om någon behöver kranen och till exempel ska träna på Lilla Värtan. Men vi får inte använda hamnplanen som båtparkering, kommunen ser inte med blida ögon på det.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>