Hög tid att anmäla sig till NM och SM

Denna vecka är sista chansen att anmäla sig till Nordiska Mästerskapen i 606 som går 12-14 juli. Ålänningarna har utökat Mariehamnsregattan med en dag då det är mästerskap. Rekommenderas varmt, Mariehamn erbjuder finfina miljöer och härliga seglingsvatten. Hittills är fyra S606K-båtar anmälda.

Mer info och anmälan görs här.

Och om en dryg vecka går anmälningstiden till SM 8-11 augusti ut. 606 har länge varit Sveriges största SM-klass för kölbåtar men förra året slog C55orna oss med några båtar. Årets SM går i Råå, fina seglingsvatten och miljöer där också. Tolv båtar från klubben anmälda, det finns plats för fler.

Inbjudan finns här, deltagarlista här och anmälan görs här. Gör’t!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>