Sthlm 606 Cup 5 | Resultat

Starten har gått, foto Niklas Lundbäck

Starten har gått, foto Niklas Lundbäck

Ikväll var det dags igen att duka till fest på Islingehavet. 17 båtar kom till start och idag fick vi prova på vindar från NV. Intressant för det är inte så ofta som man får chansen att starta nere vid bron. Kvällens funktionärer Markus och Niklas fixade fin-fina banor som dessutom kryddades med lite extra spänning då första start lades extra nära Lidingö.

Underhållningen ikväll var vind från NV med både vrid och puffar som gjorde det möjligt att både tappa och plocka placeringar på både kryss och läns. Bäst ikväll var SWE 449 Karin, Maud och Per, följt av SWE 472 Göran och Kaj, med  SWE 822 Gunnar, Jonas med förstärkning.

Hela resultatlistan för ikväll finner du här, och den sammanlagda cupen efter fem seglingar finner du här.

Kvällens funkisar viftade inte bara med flaggor, utan ett och annat teleobjektiv kunde skönjas på banan. Den som väntar en stund kan säkert få se ett par granna bilder i sann Granath-anda, vilken dag som helst.

Hils Mats i 313

 

1 kommentar tillSthlm 606 Cup 5 | Resultat

  • Johan SWE-349

    Väldigt kul segling igår, längre bana går knappast att få på vår vik.
    Det är väldigt tajt i toppen, första 10 båtarna inom 6 poängs marginal.
    Grattis SWE-449!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>