896 vann i Uppsala

Tredje Rikscupen för säsongen gick i Uppsala under helgen. Martin Angsell och Pär Johansson i 896 från S606K följde upp segern från Rikscup 2 i Gävle med ännu en seger. Grattis! Med en tredjeplats från Rikscup 1 i Oxelösund har de goda förutsättningar att kunna försvara förra årets totalseger i Rikscupen.

Tvåa kom Karlsson/Säwensten i 886. De seglade för Nävekvarn men är även medlemmar i S606K. Övriga klubbåtar var Litoft/Dismo i 869 på sjätte plats, Weståker/Bergstrand i 439 på elfte och Malmberg/Goicochea Feldtmann i 424 på fjortonde plats. Bra gjort samtliga! Kompletta resultat här. Mer info bör komma på förbundets hemsida småningom.

1 comment to 896 vann i Uppsala

  • Jonas Jemt

    Kan vi få någon närvarande på regattan att skriva en litet rapport så lägger vi gärna ut det på Förbundets hemsida;)

    Jonas

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>