Rikscup Oxelösund avgjord

I helgen seglades årets första rikscup. Sjutton båtar deltog i fina förhållanden. S606K hade fyra båtar på plats, plus två under annan flagg, som placerade sig jämnt över resultatlistan med Martin Angsell och Pär Johansson i 896 främst på en tredjeplats. Vann gjorde Berntsson/Heiding från Stenungsund, tvåa Gelin/Olsson från Uppsala. Just den Olsson (Christer) som tränat med S606K de senaste veckorna. All resultat här.

Imorgon är det dags för vår cupstart, yii-haa! Än finns tid att rulla båten till Islinge, men bara om du ska segla, anmäl dig i så fall i rutan till höger. Landplatser får vi tillgång till söndag eftermiddag.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>