Grindarna öppna

Från och med idag söndag har vi tillgång till platserna innanför grindarna till TBK. Har du möjlighet – dra in båten snarast. Vi ska inte tänja på kommunens tålamod mer än nödvändigt. Det stod 25 606:or på kajen i morse, wow.

Vi ses på tisdag!

IMG_1036

1 kommentar tillGrindarna öppna

  • Hej alla glada seglare.
    SWB 229 var ute o skakade riggen samt lössen ur seglen. Allt blev ej helt rätt och en del smågrejor helt fel. Har någon vänlig själ funnit ett Ticktack instrument i svart fodral blir jag glad. Lades (misstänker jag på ett säkert o bra ställe – typ taket)
    Om återfunnet tacksam för en signal 0733 962420.

    Hej Seglarhälsningar!
    Johan Franck

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>