Hållpunkter i maj

Isling 21 april

Säsongspremiär Islinge. Foto: Mattias Karlsson

I lördags var det fyra båtar ute och tränade i det fina vårvädret. Härligt att se spinnakrar på Värtan igen! 2013 kommer bli en kanonsäsong och det suger nog i seglingstarmen hos många, med fjorton dagar kvar till cuppremiären.

Vi får tillgång till landplatserna hos TBK den 12 maj och de som inte har för avsikt att segla innan dess ber vi vänta med att frakta båtarna till Lidingö. Vi får hjälpas åt att minimera utrymmet vi lägger beslag på kajen fram tills dess.

Den 1 maj klockan 15 har vi en genomgång med årets cupfunktionärer vid kranen. Vi hoppas ni dyker upp för att ta del av nyheter kring cupen och snacka igenom hur vi gör cupseglingarna till en seglarfest. Klockan 17 samma dag är det organiserad träning.

Från Oxelösund har vi fått en påminnelse om att man gärna ser fler båtar från S606K vid rikscupen 4-5 maj. Anmäl dig via förbundets webbplats. Rikscup på öppet vatten bara 1,5 timmar bort från Stockholm – ta chansen!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>