Dags att pröjsa

Kassör Polly har nu mejlat ut avier för medlemsavgift till de båtägare som hade 606an i Islinge förra säsongen samt till övriga medlemmar. För dig som vill vara med i Stockholmscupen, använda kranen och ha en landplats är avgiften 2100 kronor. Enbart medlemskap kostar 250 kronor.

Nytt för i år är att sista betaldatum är 31 januari. Detta då vi tidigt på året vill ha koll på vilka som kommer att vara med och segla. Vi har en växande kölista till de 30 landplatserna i Islinge och ambitionen är att vi snabbt ska kunna ge våra prospects besked.

Om du har någon fråga angående betalning av medlemsavgiften, kontakta Polly på kassor(at)s606k.se

Har du funderingar kring landplatserna och tilldelning av dessa, kontakta Sam på ordf(at)s606k.se

Väl mött i vår!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>