Beslut om kranköp

Vår kära kran

Vid kvällens extrastämma hos North Sails togs beslut om att köpa loss kranen i Islinge från nuvarande ägare. Köpet finansieras med det överskott som byggts upp i klubbens kassa de senaste åren.

För S606k som sedan tidigare bara äger några bojar, en tuta och några ankare är det här ett stort steg. Men klubbmedlemmarna är överens om att det är rätt sak att göra. Köpet innebär att behöver ta ett större kollektivt ansvar för kranens funktion framöver. En kranansvarig behöver också utses och teknisk support lösas.

Stämmodeltagarna gav styrelsen i uppdrag att gå vidare med detaljerna kring köpet. Styrelsen ber att få återkomma med mer information i ärendet framöver. Vi vill passa på att tacka nuvarande ägare för tillhandahållande och skötsel av kranen sedan den kom på plats 2004.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>