Kortrapport från årsmötet

Ett tjugotal medlemmar mötte upp för s606ks årsmöte hos North Sails ikväll. På bilden grattas Pelle från SWE 918 som tillsammans med Anders valdes in som klubbens första hedersmedlemmar någonsin. Bakgrunden är deras SM-guld från Marstrand i somras, deras mångåriga medlemskap och viljan att bidra med tips till oss andra seglare.

Vid mötet utsågs en ny styrelse ledd av Sam Victorin. Det fattades också beslut om en policy kring tilldelning av klubbens 30 stycken landplatser i Islinge. Detta som ett sätt att hantera det positiva problemet med en stor tillströmning av nya båtar. Det togs även beslut om en skärpt betalningsrutin där medlemsavgiften ska betalas senast sista januari.

En annan fråga som togs upp var styrelsens förslag om att köpa loss kranen i Islinge från dess nuvarande ägare. Deltagarna vid årsmötet biföll styrelsens förslag, men eftersom beslutsunderlaget inte fanns med i kallelsen till mötet kommer ett extra årsmöte ordnas där ett formellt beslut kan tas. Kallelse kommer att publiceras här på webben.

Vill du läsa styrelsens förslag om köp av kranen och preliminär planering för kommande säsong så hittar du det tillsammans med övriga årsmöteshandlingar här.

 

2 kommentarer tillKortrapport från årsmötet

  • Pelle SWE 918

    Stort tack alla seglare och klubbkompisar! Den sköna stämning vi har och alla goda seglingar ger resultat. Vi är stolta och tacksamma över den här klubben och över våra egna och klubbens framgångar. Nu ser vi fram mot nästa säsong tillsammans.

    Pelle och Anders

  • Niklas SWE869

    Hejja Pelle! Hejja Anders!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>