Kallelse till extra stämma S606K den 4e december 2012

Som tidigare aviserat – enligt stadgarna behöver vi kalla till ett extra stämma för att kunna ta ett korrekt beslut i kranfrågan. Medlemmarna har redan fått denna info per e-brev som vi även publicerar här på hemsidan.

Över till vår nye ordförande Sam Victorin

Ohoj

Stockholms 606-klubb kallar till extra stämma den fjärde december. Det som ska avhandlas är ett beslut om att klubben ska köpa kranen på kajen i Islinge. Läs gärna igenom bifogat material, och välkommen att höra av dig till styrelsen om du har synpunkter eller om något är oklart.

Vänliga hälsningar

Sam Victorin, er nya ordförande som ser med ödmjuk entusiasm emot 2013

Bilagor

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>