S606K fyra på Stockholms klubbmästerskap

Stockholms seglarförbunds mästerskap för klubbmästarna i regionen avgjordes idag. Seglingarna skedde utanför Hägernäs i C55:or och avgjordes i korta sprintrace följda av en finalsegling. S606K representerades av cupmästaren Thomas Lundberg med Patrik Hahne som gast. De dominerade dagen, med fyra spikar av fyra möjliga i grundomgången! Men seglingarna avgjordes med en finalsegling där tidigare resultat inte räknades och där slutade S606K-seglarna på fjärde plats. Bra seglat men synd efter dagens dominans. Ändå, stort grattis!

Mer info här, fler bilder här och alla resultat här.

1 comment to S606K fyra på Stockholms klubbmästerskap

  • Gunnar

    Efterlysning!
    Någon gång under våren/sommaren i år så försvann en fock från SWE500 på uppställningsplatsen eller vid kajen. Om det är någon som har kännedom om en fock på vift kan höra av sig till gunnar.alaeus@hm.com

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>