Kranen trasig

Som framgår av Mats kommentar är kranen i Islinge trasig. Det går i nuläget varken att lyfta eller köra den ut och in på kranarmen. Reparation är beställd. Vi återkommer när kranen är fixad.

2 kommentarer tillKranen trasig

 • Gunnar

  Efterlysning!
  Vi har en fock som försvunnint från kajen eller båtuppställningsplatsen på Lidingö under våren/sommaren i år. Om det är någon som har en idé om var den skulle kunna finnas kan ni höra aver till gunnar.alaeus@hm.com

 • Pelle SWE 918

  Gunnar,

  Det har hänt en gång tidigare att en fock försvunnit vid kajen/kranen för några år sedan. Mycket förargligt för den drabbade besättningen. Det lustiga var att följande vår när vi började segla igen, kom ett gäng spinnfiskare och stod och kastade från kajen. Inte så bra när vi har båtarna där, men ändå.

  Plötsligt får en av fiskarna jättenapp. En loj men tung fisk som böjer spöt till max. Idogt vevande för att få upp valen, sälen eller ubåten. MEN, det visar sig vara en prydligt hoprullad 606-fock som vinterförvarats i kreosotslammet på botten. Hittelön erläggs och focken kan hissas igen!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>