Anmälan till SM

Just nu är det 34 båtar anmälda till SM i Marstrand. Tretton kommer från klubben även om två av dem seglar under annan flagg (488 för KSSS och 933 för GKSS).

Det internationella inslaget sträcker sig till två båtar, från finländska fastlandet. Ännu är ingen båt från Åland anmäld, trots att det finns så många duktiga åländska 606-seglare vilket bevisades inte minst under den gångna helgen. S606K skulle gärna se flera åländska båtar på plats i Marstrand.

Än finns chans att anmäla sig, fram till torsdag till ordinarie anmälningsavgift och därefter mot förhöjd dito. Så om någon som läser detta funderar på att få segla i Sveriges finaste seglarcentrum, passa på och anmäl dig här.

Denna vecka seglas det med RC44:or på Marstrandsfjorden, i augusti är det 606 som gäller.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>