Stockholm 606 Cup 2 | Några bilder

Idag hade vi slagit på stort och hade massor med kameror och folk i funkisbåten. Vädret var ju OK men vinden ställde till det lite för oss funktionärer, det blev till att flytta bojar istället för att ta den perfekta bilden. Nåja några bilder blev det trots allt.
 
Ett bildspel signerat Mats Båvegård.

Det filmades en del både i segelbåt och från herr Granath i funkisbåten, vem vet kanske dyker det även upp nåt rörligt.
19 båtar på startlinjen ställer det till det av mera angenäma problem. Långa linjer krävs, det passar vi vidare till nästa veckas funktionärer. I sista racet, efter några tjuvstarter blev vi tvugna att hissa svartflagg (flytväst) för att få iväg fältet.

Hur det gick i kväll – det publiceras i annat inlägg.

/Mats

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>