Rikscupen Gävle

I kalasförhållanden gick under helgen rikscupen i 606 i Gävle, den andra regattan i cupen. S606K var representerat av tre båtar. Bästa klubbåt blev överraskande SWE 822 med Bodingbröderna Oskar och Erik Skoting samt Daniel Grund som kom trea. Grattis!

På fjärde plats kom SWE 896 Norths och S606K:s Martin Angsell och Pär Johansson. Åtta bland de fjorton startande kom SWE 869 med Niklas Litoft och Simon Dismo som verkat karatestartat på lördagen med två diskar som följd. Läs mer på 606-förbundets hemsida.

SWE 242 med svenska mästaren från 2009 Jonas Berntsson och gast Mattias Heiding  vann, tvåa blev hemmabåten SWE 920.

1 kommentar tillRikscupen Gävle

  • Niklas

    Man måste väl vara på hugget i starten! Nja, det var kanske lite för mycket puls.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>