Flytväst på!

S606K har beslutat att i de regattor som arrangeras av klubben ska flytväst bäras av samtliga deltagare och funktionärer. Det innebär att från och med nästa veckas tisdagssegling så kan man bli diskad om inte samtliga ombord bär flytväst. Läs mer i seglingsföreskrifterna.

Klubben har vuxit mycket på senare år men har fortfarande samma infrastruktur, dvs på sjön en mindre öppen motorbåt som sköter allt från banläggning, start, mål och fotografering samt assistans, så flytväst är naturligt att bära. De flesta gör det redan idag.

Även Svenska Seglarförbundet har infört flytvästtvång i samtliga SM från och med 2012.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>