Anmäl dig till träningsregattan 13:e maj

Stockholmare/Uppsalabor/Ekeröpolare och alla andra 606-seglare – välkomna till Islinge söndagen den 13:e maj. Dagen efter Lidingö Runt  tjuvstartar s606k tävlingssäsongen med en uppvärmningsregatta om 6-8 korta race. Ett ypperligt tillfälle att skaka av ringrosten inför starten av Stockholmscupen tisdag den 15:e maj.

  • Skepparmöte 09.30
  • Första start 10.00
  • Ingen start efter 1600
  • Coach Mattias arrar och filmar och om tid ges tittar vi på det efteråt

Tävlingen genomförs till självkostnadspris på en hundring per båt, som tas ut på plats. Seglingsföreskrifter är samma som vi använder under Stockholms 606 Cup, se här. Vissa mindre justeringar blir det gällande tider.

Anmälan i vanliga funktionen uppe till höger här på hemsidan. Målsättning är 20 båtar på linjen. Med tanke på att kvällens träning samlade tretton båtar verkar det möjligt, på gränsen till troligt. Vi hade hjälp av vädret, perfekta förhållanden som vanligt och ikväll fokus på starter. Under 90 minuter genomfördes 30 starter. Gôtt mos.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>