”Less is more”

”…ett exempel på hur man på bara några få år kan bygga upp en 606-verksamhet från noll till nästan 20 båtar. Enkelhet är mottot även för dem som driver klubben. En kran införskaffades som med kommunens goda vilja ställdes på kajen och uppställningsplatser hyrs av den intilliggande motorbåtsklubben. Båtarna tas snabbt upp efter varje kvällssegling. Korta snabba race och fair play på banan är det som gäller på kvällskappseglingarna.”

Citatet ovan är vad som skrivs om S606K i senaste numret av tidningen SeglingSvenska Seglarförbundet har en sektion i tidningen där en klass presenteras och denna gång är det 606:an med rubriken ”Less is more”. En träffande beskrivning på vår verksamhet, det enda som inte stämmer är att vi i år är 25 båtar. Minst.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>