Klubbens Årsmöte och Kick Off 2012

Nu är det så dags att summera säsongen med ett eftersnack och blicka framåt mot nästa säsong.

Över till Ordf Niklas:

Ohoj seglarvänner!

Ett av klubbens mest fantastiska verksamhetsår är över och nu är det dags att besluta, börja planera och skapa förutsättningar för nästa säsong.

Den formella avslutningen på säsongen som samtidigt är kick-off för är klubbens årsmöte då du summerar årets 606-segling, träffar seglingskompisar och samtidigt påverkar föreningens inriktning och säsongen 2012.

När: 15e november – 18.30

Plats: North Sails loft (Lidingö)

Vi utlovar ett späckat program:

  • Föreläsning ”Kors och tvärs på länsen”
  • Prisutdelning – årets mästare skall firas!
  • Årsmöte med både det ena och andra
  • Etc.

Vi kommer att snacka träningsprogram 2012, upplägg Stockholmscupen 2012, ”fair saling 2012”, ”vem vinner vad 2012”, skall vi bli med brygga, skall vi införskaffa en kran till, hur effektiviserar vi befintlig kranen, ……..

Kallelse har gått ut redan i september.

För att snabbt komma igenom rena formalia och inte lägga en massa tid på att gå igenom förslag/beslutsunderlag i detalj på mötet så ber vi alla som ämnar deltaga att läsa igenom materialet i förväg.

Om du har planer på att komma och ännu inte anmält dig på vår anmälningsfunktion – gör det asap! Vi baserar inköp av ”snittar och bubbel” på antalet intresserade där.

Kul att träffa er alla snart igen.

Seglarhälsningar från styrelsen s606k

gm Niklas Litoft

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>