Feedback på webbenkäten 2011

I år prövade jag att köra en webbenkät (mha ett gratisverktyg från Surveymesh.se), frågorna är de samma som tidigare år något ändrat med anledning av vad som togs upp i diskussionerna efter Rikscupsregattan i Sthlm.

Intressant att få en direkt sammanställning i pajdiagram och svaren sorterade snyggt och prydligt. En bra värdemätare på hur stämningen är i klubben och lite uppslag på nya ideer samt små och stora uppgifter för styrelsen att ta tag i.

Jag publicerar ett urval ur webbenkäten här för den som är intresserad. Tanken är att vi ägnar några minuter åt den på årsmötet.

Mvh Mats

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>