Sthlm 606 Cup – post SM trauma

Nu har årets SM avslutats i Uppsala  – Stort grattis till årets suveräner från Åland Daniel Matsson och Johan Nyström som varit i ledningen hela regattan trots knepiga förhållanden alla dagarna. Från klubben kom Richard & Fredrik i SWE 837 på 11e plats, Karin, Per & Lars i SWE 449 på 14e plats och övriga lite längre ner i listan.

Nu är det ”tiden efter SM” som gäller. Vi har tre deltävlingar kvar i Sthlm 606 Cup och sedan vår helgtävling Sthlm 606 regatta som stor säsongsfinal den 3-4 september. För den som inte kan nöja sig med det finns en rad KM att segla samt ytterligare en Rikscupsregatta i Lidköping lite senare i höst.

På tisdag är det så dags igen för deltävling 9 i Cupen. Karin och gänget i SWE 449 är funktionärer och det är hög tid att anmäla sig till start som vanligt går kl 18.30.

Just nu lovar Yr-vädret 4-5 m/s värme och solsken – en smörkväll att se fram emot. Just nu fyra båtar som kommit över post SM trauma och vill segla.

Vi ses på startlinjen

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>