Sthlm 606 Cup 8 | Bildspel 2

Här kommer ett bildspel som jag tog under kvällen. Det är många bilder och situationer som är i dublett med Mats bilder.

Men först en videosnutt från första starten. En mycket bra start där flera av båtarna ligger nära linjen och korsar linjen vid skotten. Fast som en kollega uttryckte det ”startskottet går men båtarna seglar inte snabbare för det” 🙂

Det var en kort startlinje vi la igår, för att göra det lite svårt för er. Men hur vill ni ha startlinjen? Ska det vara en kort och trång där man får jobba för positionerna, eller borde vi ha en lite längre startlinje, en där alla kan få plats? Det finns för och nackdelar med både kort och lång. Varsågod, ordet och diskussionen är fri!

//johan SWE-349

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>