Stockholm 606 Cup

Vi har nu kommit fram till fjärde deltävlingen i S606Cup. SWE 918 har en liten ledning i den sammanlagda cupen. Just nu är SWE 869 tvåa och SWE 849 trea. Oftast är det flit och jämnhet som avgör i slutändan – 9 race av 11 räknas in i slutresultatet.

Imorgon är det Jonas och Nisse i SWE 381 som är funktionärer, dags att duka till stor seglarfest. Det var bra förra veckan och det kan bli ännu bättre i morgon. Solsken, 22 grader och 6 m/s är prognosen. Nu är det dags att slå deltagarrekord!

Fyra båtar är anmälda så här långt – vi behöver vara 12 startande för att slå rekord!  Anmäl er här till höger och tala om för kompisarna att ni seglar.

1 kommentar tillStockholm 606 Cup

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>