Sthlm 606 Cup | Sommarfinal

Men oj är det redan dags för sommaruppehåll – nu när det som allra bäst?
På tisdag är det dags för stor final -det ser lovande ut 4 m/s från Sydväst, solsken och 24 grader enligt YR-prognosen.

I cupen har SWE 918 en ledning men den den är även kopplad till att de även leder flit-tävlingen. SWE 918 har inte bara seglat fanktastiskt bra denna säsong, de har även deltagit på alla tisdagsracen så här långt. Som inte det var nog skall Pelle & co vara funktionärer nu på tisdag – dags för en annan båt att ta hem kvällens spik?

Hur som helst nu är det dags att ta fram alla vårens nyvunna kunskaper och köra hårt på tisdag. Sedan blir det uppehåll i juli för att återkomma tisdagen den 9 augusti för att skaka av sig sommardammet i tid till SM i Uppsala.

Väl mött på tisdag!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>