Sthlm 606 Cup 3 | Bilder

Ett galleri med bilder blandat från stranden och från vattnet kommer så småningom. Just nu finner ni lite bilder från igår signerat Simon Dismo, mest från Race 3. Klicka på länken så får ni ett bildspel om allt vill sig väl.

Sista länsen i Race 3, foto Simon Dismo

1 kommentar tillSthlm 606 Cup 3 | Bilder

  • Pelle SWE 918

    Vilken superfin kväll det blev! Tack för god match Thomas och tack för god middag Björn och Lotta. Det kändes lyxigt att mötas av grilldoft på väg in och sen få kram och pris från North-loftet – vilken lyckodag! Una bella giorno felice.

    Mille grazie

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>