Stockholms 606 Cup

Snart dax för tredje deltävlingen i cupen. Redan nu har tretton båtar varit med och tävlat, men det finns fler båtar som står och lurar på land och hemma på tomten hos kända profiler i klubben. Hallå – tävlingssäsongen är i gång nu! Dags att kolla in formen mot klubbkompisarna.
Senaste veckan har det varit W2S med flera seglare från klubben som fått många timmar på havet, även två båtar som seglat för klubben även om det inte har handlat om 606or.  Även helgens Rikscupsregatta kommer att ge många sköna timmar ibåten. wm minns särskilt de speciella förhållandena på Gävlebukten, humusbrunt vatten – oftast iskallt och med långa banor där man får chans att hänga ordentligt och trimma för fart.

Hursom helst efter en genomkörare i Gävle eller W2S brukar man vara ordentligt uppvärmd för tisdagstävlingarna på Islingehavet. Sätt i gång och anmäl er bums och låt kompisarna veta att ni kommer till start nu på tisdag. Det ser ut att bli propaganda väder igen, denna gång med rejäl värme dessutom.

Ännu så länge är det bara Pelle & Anders som är anmälda.

1 kommentar tillStockholms 606 Cup

  • Pelle SWE 918

    Hallå, var är alla? 19° och 7 msek är förhandsgissningen från yr.no – inte lämnar ni walk over under sådana omständigheter?

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>