Våren är här | på tisdag seglar vi!

Idag blåser det vår vind. Vågorna rullar in i viken och till helgen är all is borta. Idag kan man även kolla in väderstationen på Hundudden på södra delen av Lilla Värtan, där blåste det 37 knop kl 1500 idag. På bilden ser man tydligt att isen har brutits upp och att det öppet vatten nästan fram till flytbryggan vid macken.

Här kommer en klickbar panoramabild som bättre beskriver läget. Just nu tre 606or som står och väntar på att få börja segla. Vi fortsätter att rapportera här på hemsidan – men det ser onekligen lovande ut!

Foto: Mats Båvegård

1 kommentar tillVåren är här | på tisdag seglar vi!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>