Vårkänslor del 1

Tittar man ut på Islingehavet just nu ser det ut att vara vinter men eftersom vi har passerat sportlov och båtmässa så är det per definition vår!

Rent statistiskt är vintern och isen på väg bort och det blir förmodligen likadant som förra året – ett par intensiva veckor med värme och vips är det dags att sjösätta och börja träna.
I mailen dyker det upp små föraningar om att det förbereds för en lång och intensiv säsong. Flera båtar verkar redan nu vara startklara och andra har visat ett intresse att komma hit till oss och träna och tävla. Enligt vår plan är det nu mindre än en månad kvar tills det är dags. 5e april planerar vi första kvällsaktiviteten och veckan därpå den 12e börjar vi träningen med båtar.

Från  styrelsen kommer en uppmaning om att det är dags att betala avgifterna till klubben.
1 april är deadline för inbetalningar. Avgifterna 2011 finner du under fliken Klubben, plusgirokonto är 39 90 12-4.
För er som skall vara med och träna med start den 5e april skall avgifterna för träningen oxå sättas in 850kr/båt

1 kommentar tillVårkänslor del 1

  • Pelle, SWE918

    Tack för purrningen Mats/Polly! Nu gäller det att leta fram koddosan och knappa iväg en betalning och sen försöka skotta fram båten. För min del krockar en del jobbresande med början på träning och cupseglingar, men det finns kanske stand ins?

    Wow, det ska jäklar i mig bli kul att komma igång igen. Törs man hoppas på en lika fin säsong som förra? Ska vi börja med flagghissning som sjöscouterna på Åland?

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>