Trycket ökar för varje dag

Oj vilket gensvar – nu är vi uppe i tio båtar till träningarna som startar den 12 april. Nu på tisdag träffas vi  kl 18.30 i TBKs klubbhus och snackar upplägget kring träningarna. Det finns faktiskt plats för fler om ni börjar bli sugna.

Nya förutsättningar som kommit upp sent är att vi inte har tillgång till videogenomgångar i klubbhuset efter seglingarna förrän efter TBKs sjösättning den 7-8 maj. Vi försöker hitta nån lösning även på detta. Om inte annat så blir det en rejäl videogranskning finalkvällen den 10e maj.

Över till  Mattias:

Nu närmar sig tisdagen den 5e april med stormsteg och jag kan personligen knappt vänta tills isen släppt från Islingeviken. Vår första träff blir som sagt en teoretisk uppstart där vi förutom att spika träningsuppläggets innehåll och utformning också kommer titta på ”killer-instinct” hos elitidrottare, hur man uppnår den samt praktisk problemlösning för kölbåtsseglare. Min förhoppning är att vi med denna uppstart kan skapa goda ramar och utvecklingsplan inte bara för varje enskild båt utan även på individnivå inom besättningen.

Väl mött, Mattias Karlsson

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>