Nu är det snart dags att starta med träningen

Det är otroligt nog bara fjorton dagar kvar till första seglingsträningen. Ordf Niklas har planer på att köra ner båten till Islinge redan till helgen för att sätta nivån.
OK vädrets makter behöver nog hjälpa till, det är fortfarande ordentligt med is inne i hamnen i Islinge, men ute på vår kappseglingsarena finns det gott om plats att öva manövrar och bränna av ringrosten efter en hel lång vinter.
Så här långt är det sex åtta båtar som är anmälda till träningarna. SWE 349, SWE 424, SWE 500, SWE 837, SWE 869 och SWE 832 (Jonas, Jonas & Sam i ny båt). Nu får vi även gäster från Nyköping/Oxelösund SWE 423 och SWE 914. Välkomna!
Passa på att anmäla er nu och framförallt komma ner till Islinge redan nästa vecka tisdagen den 5 april, kl 18.30 då vi träffas i TBKs klubbstuga för en genomgång om träningarna med Mattias K. 

Vi ses!

3 kommentarer tillNu är det snart dags att starta med träningen

  • SWE-832 heter deras nya båt enligt anmälan till Gävle och SM.
    /Mårten

  • Sam V

    Jepp, fd FIN 10, byggd som nr 831 vilket såg ut som en tanke då vår gamla är 381. Men sedan visade det sig att det numret redan var paxat så det blev 832.

  • SWE500

    Nu hugger det verkligen i seglartarmen. Kan nu även bekräfta att vi får besök av två båtar från Nyköping/Oxelesund under träningen (till att börja med.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>