Den som väntar på nåt gott …

Ja det är visserligen nytt år och det har varit lite vårkänslor i luften de senaste dagarna och man kan åka skidor och segla isjakt och sånt, men:

Januari och februari är en enda lång väntan med att jobba, mecka båt, reflektera om båt & besättning och sedan börja längta ordentligt lagom till båtmässan i mars – eller hur?

2010 har varit ett spännande år i klubben med nya besättningar i toppen både i Stockholms 606 Cup och Stockholms 606 Regatta som dessutom var vårt KM. Detta har toppats med framstående placeringar både på SM och Finska Mästerskapen. Är det ett trendbrott eller en slump? Detta tänker vi ta och reda ut genom att kolla lite närmare på ett par besättningar.

Jag tänkte fylla tomrummet på S606K.se med ett par porträtt eller kortintervjuer med besättningarna för att både ha ett återkommande tema, men oxå för att reflektera över hur man ser på segling rent allmänt. 

Nu är det dags att lära känna några av våra besättningar lite närmare. Lite inspiration så här i mörkret och kylan i väntan på den vår som strax är här.

Den som väntar lite till kan komma att få läsa ett par intressanta porträtt här på hemsidan.  Stay tuned! Förhoppningsvis skall ni inte behöva vänta för länge.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>