Är säsongen över nu?

Är säsongen över nu när enkäten är ifylld och inskickad till wm? –  frågan är kanske felformulerad, det här är ju tiden då man skall fråga sig själv och resten av besättningen – hur skall vi segla snabbare nästa år? eller varför inte –  hur skall vi segla smartare 2011?

Vissa har iallafall funderat flitigare än andra. Så frågan är nog snarare:
När tänkte du senast på hur du skall vinna över Savoy Truffle – 2011?
För den som inte hänger med är Savoy Truffle lika med SWE 349 Olle & Johan som är regerande Stockholmscupsmästare 2010. Sen skall vi ju inte helelr glömma våra Klubbmästare SWE 449 Karin, Maud & Per

wm var på en sen höstutflykt igår med tenderbåten. Ja, dvs efter att öst upp en massa regnvatten ur båten och dessutom dragit i startsnöret så att svetten lackade, så påbörjades en fin tur runt delar av Lidingö. När wm kom körandes till Grönsta viken fick han se två 606or i full färd med att ….. ja just det lyftas ur vattnet för att ställas på trailers och svepas in i vinterkläder. Nu blev man ju lite nyfiken – har det försigått smygträning ? – nåt nytt på gång som inte kan förevisas förrän startskottet går i S606 Cupen 2011?

Den ena är var SWE 462 tror jag – behöver jag påpeka att övertalandet om S606K.se förträfflighet började redan i somras? och den andra är vår ständigt experimenterande vän Sven W som efter sommarens radikala ombyggnation av maststötta, fockskotning, kick mm nu även gett sig in på teorier om skägg och lämpliga UV-profiler.

 wm smög fram mobilkameran och tog ett par spionbilder innan Sven dolde sina senaste experiment.

Sven med ett stort leende - kan han ha hittat rätt formel? Vad tror ni skall fart-skägget vara kortare eller längre?

Sven igen med den intressanta framkanten på kölen. Här har han kört med lite kortare skägg för att det skall släppa lite snabbare

Om ni av någon anledning undrar varför det är lite suddigt så måste ni förstå att dessa bilder tagits i smyg ……

1 kommentar tillÄr säsongen över nu?

  • Pelle SWE918

    Ha, ha nej du webmaster, det där har du fått om bakfoten. Det ser man ju att det är fiskar-Sven som pysslar med sin ostronodling! Med sin breda approach till kappsegling har han tagit höjd för näringstillförseln under framtida race och dessutom på ett mijövänligt sätt. Way to go Sven!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>