Offseason?

Grattis till SWE 472, Elke och Göran som tillsammans med Staffan Ek blev totaltrea i helgens Rikscupstävling. Och Grattis till Niklas och Johan som vann ett storsegel i finallotteriet i Lidköping.
I morse när wm åkte till jobbet var det spegelblankt i Islinge, som kontrast till helgens blåsväder, det står ett par båtar kvar vid kranen som ett minne över den fantastiska säsong som vi haft i klubben. Tidigare säsonger har det varit lite spontanträningar på helgerna och det finns massor av plats både på kajen och vid bryggorna i TBK, för de som är sugna. Det är isfritt minst fram till nyår! Fram för egna initiativ!

Som en sista aktivitet har vi helgens KM Stockholm 2010 på lördag, där Karin Maud och Per representerar klubben. Klart vi ska åka dit och heja! wm räknade in 22 anmälda besättningar senast jag kollade. Det är fler klubb-kändisar på startlinjen Fredrik (och Åsa) har anmält en båt. Kanske är det någon mer besättning från klubben som har svår seglingsabstinens ….. det finns några platser kvar!

Vad händer annars nu då? Ska man lägga sig ner och dö nu? Gå i vinterdvala eller börja vintermecka? Det kommer strax en Enkätundersökning i allas e-mailbrevlåda inom kort. Svara gärna och lämna förslag på ämnen att ta upp på styrelsemötet i november. Vill man vara riktigt seriös – kan man givetvis hörsamma ordf Niklas mail om att ”motionera” till årsmötet, det räcker med ett mail, om det är en separat fråga som man vill ta med!

Årsmöte den 16 november på North Sails – först ett föredrag av Björn och sedan ett lättsamt årsmöte. Kanske lite bilder från den gångna säsongen? PS det går bra att anmäla sig till årsmötet redan nu!

Visst är det bra att vara med i klubben även offseason!

2 kommentarer tillOffseason?

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>