Sugen på att gasta på valdagen?

Simon som inte alls är sugen på att sluta segla denna säsong behöver en gast/rorsman till den 19e september.
Tag kontakt med Simon – man hinner både med att runda märken på Kyrkfjärden och bli avprickad i röstlängden denna dag!

Om någon från S606K vill segla med mig på Ekeröseglarnas KM den 19e september så vore det attans trevligt. Jag har ingen att segla med den helgen. Båten står redan hos EBK så det är ingen transport eller större ställtid inblandad. Som ni kanske har sett så turas Linn och jag om med att styra båten. Det går alltså att välja om man vill vara rorsman eller gast.

EBK:s 606 KM är en ganska enkel och informell men kul tillställning. Formatet är mycket likt tisdagskvällarna på Islinge. Seglingarna äger rum på Kyrkfjärden precis utanför EBK:s hamn. Kort ut och insegling med andra ord. Kyrkfjärden är nästan lika buskig och nyckfyll som Islingehavet. Första start är tänkt att vara vid 10 och förhoppningsvis kör vi 4 race a en halvtimme. Vi har inget överflöd på funktionärer så det blir även där som på en tisdagskväll. En båt lägger bojar och fixar start och mål. Protester, om nödvändigt, gör vi upp på kajen med en ad-hoc protestkommitté. Förra året var första gången EBK körde ett separat KM för 606. Jag vill minnas att vi var 9 båtar. Vi kanske kan bli några båtar till i år.

Vi ses!
Simon Dismo, SWE 869 Thea
0708-221488,

1 kommentar tillSugen på att gasta på valdagen?

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>