Sthlm 606 Regatta | Anti-klimax

Idag var det enklare för seglarna – det var ingen vind och man sköt upp tävlingarna i land redan kl 9 och väntade …..

Ingen vind idag, några stråk syntes här och där men inget att segla i. Kl 13.30 sköts tävlingen av och resultaten från i går stod sig.

Först och främst vill vi i arrangörsklubben S606K rikta ett stort tack till Viggbyholms båtklubb och INA Marin som gjorde det möjligt att hålla tävlingen på Stora Värtan, samt till vår duktiga tävlingsledare Patrik Schander med kompisar (ingen nämnd och ingen glömd). 

606

Stort grattis till hemmabåten SWE 449 Karin, Maud och Per som seglade så bra igår och verkligen har gått från klarhet till klarhet.

Stockholms 606 Regatta vinnare 2010 - Per, Maud och Karin SWE 449, foto Josep Puidgemont

Nu blev det seger i Stockholms 606 Regattan, Klubbmästerskapet och nu är det ni som får försvara klubbens färger i Stockholm KM Mästare på Riddarfjärden den 9e oktober. Vi andra kommer givetvis att öva in några speciella heja-ramsor och måla oss med ansiktsfärg för att hålla stämningen uppe på Riddarfjärdens kajer.

Tvåa blev Micke och Charlotte SWE 909  från Uppsala och trea Pontus och Markus SWE 420 från Härnösand.

Soling

Vinnare i Solingklassen och vinnare i Klassmästerskapet blev SWE 11 Christer och Anders Pers, med imponerande tre spikar. Tvåa blev Olof, Henrik och Mikael i SWE 128 och trea Göran Pontus och Lars i SWE 122.

H-båt

Vinnare i H-båts klassen och Distriktmästare blev SWE 482 Vasilij, Lasse och Niklas. De vann på samma poäng som tvåan SWE 504 Lars med guldgastarna Bill & Anders, trea SWE 526 Theodor, Stina och Nikolaj.

wm har fått ett par hundra bilder som skall kollas igenom och senare i veckan kan ni räkna med lite bildmateriel som publiceras här på hemsidan.

2 kommentarer tillSthlm 606 Regatta | Anti-klimax

  • Johan SWE-349

    Stor grattis Karin, Per och Maud. Er formkurva den här säsongen har pekat uppåt hela tiden så det var kul att ni fick kröna den här säsongen med att vinna både regattan och KM.

  • Pelle

    Var får man tag på orange ansiktsfärg?

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>