Sthlm 606 Cup 11 | Ordningen återställd

Ikväll var ordningen återställd trots prognoser om hårdvind och regn blev det en kanonkväll igen. Fläkten kom från väst i dag och det blir lite knepigt med vindarna över skogen uppe vid topp märket. Underhållningen var framförallt att finna tryck och att vara på rätt kant. Kvällens arrangörer Göran & Elke lade en bra bana som i medel var både rak och lagom lång. Racen tog ca 25 minuter och det är OK nu när mörkret faller. Ikväll mönstrade 7 båtar till start, fick en skön kväll med omkastningar och spännande dueller.

Start i första racet, SSWe 449 tjuvade och är på väg tillbaka, foto Mats Båvegård

Ikväll var det lite omkastningar på banan och det slutade med seger för SWE 349, ikväll med Olle och Fredrik (som tårtladdat för hårdvind). De plockade ihop serien 2 1 1. Strax efter var SWE 837 Rickard och Fredrik, följt av SWE 472 (funkis) och SWE 449 .  

Resultaten från kvällens race här, och sammanlagt här.

Beträffande sammanlagda Stockholms 606 Cup har det skett nya omkastningar i toppen.
SWE 349 fortsatt i topp, följt av SWE 868, SWE 449 och SWE 918.
Det kostar på att inte vara med! 15 båtar har deltagit över säsongen och en DNC är således 16p.
Nästa vecka är det stor final i Sthlm 606 Cup och då räknar vi samman alla deltävlingarna – de 10 bästa räknas in i slutresultatet.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>