Sthlm 606 Cup | På tisdag tänder vi grillen

På tisdag är det dags igen. Ny omgång i Sthlm 606 Cup. I och med denna omgång är seglad har vi hunnit fram till halvvägs i Cupen.

Eftersom vi även denna vecka får lite gäster i några av båtarna har Elke lovat att fixa med enklare förtäring efter målgång. Det blir lite grillning hos TBK med korv och dricka eller vad Elke hittar på.

Denna vecka är det extra viktigt att ni anmäler er i förväg och om ni dessutom vill vara med och grilla föreslår vi att ni sätter ett extra kryss efter anmälan för varje person. Skriv ex: SWE 868 Roger & Mats XX, så kan Elke räkna in hur mycket dricka och korv hon skall köpa in.

Vi ses på tisdag, första start som vanligt kl 18.30

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>