Sthlm 606 Cup | Omgång 6

Ny fin kväll igen, det började lite kallt och klarnade upp så småningom. Vi skojade lite med Niklas och Johan – kvällens funktionärer – att de inte hade beställt nån värme till kvällens  tävlingar på Islingehavet. Det var nordliga vindar i kväll och kvällens underhållning bestod av skruvade vindar på kanterna. Men ändå tryck före höjd och det gällde verkligen att vara på rätt ställe från tid till annan.

Ikväll var det 12 st båtar till start, just ikväll hade vi Svenska Seglarförbundets kansli på besök i båtarna, varav två båtar med hela besättningar från SSF – SWE 349 och SWE 500. Kul och lärorikt för alla inblandade  

Glada seglare på eftersnack - S606K och SSF, foto Johan Wallinder

wm var tvungen att hasta hem men vet iallafall att kvällens segrare blev Anders och Jakob i SWE 349 följt av en klunga av SWE 918, SWE 500 (funkisar), SWE 449 och SWE 868 … uppdaterad med kvällens resultat.
Det är inte roligt att bli slagna på hemmaplan av en inlånad besättning, men de seglade starkt och visade upp en och annan godbit i konsten att segla mot andra båtar. Stort grattis till Anders och Jakob.  

Kvällen avslutades med grillfest hos TBK och vem vet festen pågår säkert än 🙂

Det kommer mera ….

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>