Sthlm 606 regatta | Inbjudan

Nu publicerar vi Inbjudan till Rikscuptävlingen – Stockholm 606 Regatta, 4-5 september 2010.

Vi bygger vidare på våra erfarenheter från 2009. Vi kommer även i år att segla på Stora Värtan för att få ett större kappseglingsvatten. Annars blir det mesta sig likt, samma proffsiga tävlingsledning och att regattan även i år är klassmästerskap (KLM) för Soling.

Nytt för i år blir att vi använder Viggbyholms båtklubb i Täby som bas för arrangemanget. Framförallt är det för att få kort utsegling till banområdet samt tillgång till en hamn som kan hantera anstormningen av alla 606or och Solingar.

Vi hoppas på deltagarrekord även i år. Mer info kommer underhand. Börja med att läsa inbjudan och anmäl er via 606-förbundets anmälningsfunktion. Kolla även in möjlig logi i närheten, all info finns i inbjudan.

Välkomna till Stockholm 606 klubb i september.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>