Sthlm 606 Cup | Filmklipp

Richard låg inte direkt på latsidan i tisdags –  här har ni del 1 och 2 länkat från YouTube.
Kanonbra jobbat! Hur toppar man detta? Hyr in TV-sporten, en helikopteroch fem kameramän? Det är bara fantasin som sätter stopp för vad man kan åstadkomma!

4 kommentarer tillSthlm 606 Cup | Filmklipp

 • Johan SWE-349

  Jäkligt roliga filmer, och bra kommenterat Rickard. En bild brukar säga mer än tusen ord, men jag undrar om inte du kvadrerade detta med dina kommentarer.

 • Pelle SWE 918

  PROTEST! Det framgår ju av filmerna att seglingsledningen inte varit opartisk denna kväll. Bevis 1: redan i början av första filmen (under utseglingen) presenteras SWE349 som kvällens vinnare. Påståendet upprepas sedan mist en gång till innan seglingarna ägt rum. Bevis 2: vid första båtens målgång i första racet (SWE349, vem annars?) presenteras målgångsprotokollet. Detta fanns alltså färdigt redan innan racet seglats färdigt och båtarna fick således snällt gå i mål i den ordning seglingsledningen på förhand bestämt. Jag yrkar på att omgången helt stryks från den sammanlagda serien.

 • Richard

  Nej,nej! Det är trickfilmat.

 • Sam V

  Kul med film och bra kommenterat. Ang den ”intressanta situationen” så var vi på 381 övertygade om att vi hade överlapp och därmed plats på 869. Det ropade vi till dem och de protesterade inte.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>