Klubbens 606-ambassadörer spikade i Hjo

I helgen seglades Guldkroken Cup i Hjo vid Vätterns strand:

Stockholmsbåt tar hem Guldkroken

Det var Göran Bengtsson och Elke Cronenberg, s606k, som med en serie på 2-1-1 tog hem första platsen på Guldkroken Cup i Hjo i helgen. På andra plats hamnade Pontus Apelberg och Robin Ohlsson från Lidköping följd av hemmaseglarna Tor Jansson och Kennet Hemberg. Mer finns att läsa på 606-förbundets hemsida

wm passar på och gratulerar våra flitigaste 606-ambassadörer, Göran och Elke, till segern och konstaterar precis som Elke påpekade i mailet att det ges många tillfällen till bra segling men att det är lite tunt med närvaron av S606K båtar.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>