Blir det race imorgon eller?

I Islinge börjar det samlas 606or på hög – ett koppel ligger förtöjda nedanför kranen i vattnet och ytterligare några står på land. Tidsschemat är tight men fullt rimligt. Idag skall betongklumpen som skall vara 1000kg referens levereras. Rickard Melander kämpar med att få dit ÅF Kontroll för att besikta kranen idag eller senast i morgon.

Allt talar för att det blir race i morgon. 8st 606or har anmält sig till start, och SWE 449 har pluggat på funktionärsinstruktionerna. Kanske borde vi skriva in nåt om att det är obligatoriskt att fotografera oxå?

Det finns dock ett litet frågetecken kvar. Vi vill ju ge alla båtar som anmält sig och som kommer till Islinge chansen att vara med. Strular det med besiktningen av kranen och vi inte kan få alla båtar i sjön till start, kan vi ta ett beslut om att första deltävlingen inte ingår i Stockholms 606 Cup utan blir en ”Tune-Up” tisdag. Som ni förstår av schemat ovan är det först i morgon eftermiddag som vi tar ett sånt beslut i styrelsen. Kom till kajen på tisdag kväll och håll koll på senaste nytt på hemsidan 

Race-ready gånger sju, foto Mats Båvegård

Vi siktar på race! Första start kl 18.30 i morgon. 

Hälsar styrelsen gm Niklas och Mats

3 kommentarer tillBlir det race imorgon eller?

  • Pelle SWE918

    Jag får inte ihop någon besättning ikväll. Är det någon som vill ha en lönnfet, medelålders snubbe med -6 i synfel med ombord? Specialitet: chips o öl.

  • Jonasf SWE381

    Haha! 381 har redan ordnat med barlast 🙂

  • Niklas SWE500

    Kolla med Polly – hon har lite allmäna problem med gast just nu.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>