Träningshelgen avklarad

Trött men full av energi – kan det vara så? Ja känslan efter att ha drillats i högt tempo i dagarna två, kan inte vara annat än trötta kroppar och skallar. Fast samtidigt är det en massa inspiration och nyfunna erfarenheter som rinner till och skapar ny energi.

Två dagar med mestadels sol och OK med vind gör att det gick att genomföra programmet som planerat. Islingehavet visade sig dock från sina mest ökända sidor i bland, med 30 gradersvrid och lokala puffar som gjorde att vissa båtar var halva fjärden före. Men denna helg var det manövrar och strategi på schemat och inte fartträning.

Idag har vi fortsatt med starter både på kommando från halvvind och riktiga startlinjer, sedan har det varit slag och gippar på kommando med ett par riktiga race som omväxling.

Tack Mattias för en bra helg, vi ses på onsdag !

Röd-Svart blandning, foto Polly Malmberg

En salig blandning av färger, foto Polly Malmberg

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>