Svårt att få ihop en besättning eller bara nyfiken på 606?

Ordförande Niklas har gjort ett stort jobb och ringt runt/mailat med nästan alla klubbens båtar. Nu har det kanske varit svårt att snacka med båten själv, men oftast finns det en rorsman eller gast som brukar svara på anrop. Kontentan av dessa samtal är att det är många som vill börja segla igen efter månader av väntan. Detta är väl inte så oväntat, vi är ju trots allt en kappseglingsklubb. 

Ett mönster som kommer igen är – att det är lite osäkert med gastar och rorsmän närvaro över säsongen. För att råda bot på detta vill vi uppmana fler att anmäla sitt behov till Gastbanken Styrelsen uppmanar både nya intresserade och de båtar i klubben som redan nu vet att de har behov av besättning under en eller flera veckor. Med framförhållning kan man tom deltaga på årets träningsaktiviteter för att bli samkörda i båten.

Eller varför inte försöka sig på lite ”blinddate”?
Hellre en båt med två rorsmän/gastar som deltar på aktiviteterna än två båtar på land med halva besättningar!

Gastbanken finner ni numera direkt under egen flik längst upp på sidan, eller direktlänk här 

wm kommer att ta kontakt med nuvarande på listan och ser fram emot mail från intresserade gastar och de behov som Niklas identifierade i sin enkät.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>