Kappsegling | Stockholms 606 Cup 2010

Stockholms 606 Cup 2010 – tisdagstävlingar på Islinge

foto: Jonas Weståker

Klubbens styrelse ligger inte på latsidan. Kom det an på dem så är snön snart bortskottad och isen smält sedan länge! Men men – det gäller att ge sig på det man kan påverka. Vår tävlingsgeneral Jonas har värmt upp med att rätta upp det finstilta inför 2010. Det mesta är klart, tävlingsschema med ansvariga funktionärsbåtar (sedan tidigare) och nu senast Seglingsföreskrifterna 2010. Även redskapen i forma av tutor, startflaggor och rundningsmärken kommer att putsas, så att de skiner blanka till starten den 12e maj.

wm kommer att uppdatera kappseglingsinformationen allt eftersom här på hemsidan. Jonas hälsar att det snart kommer ny info om Stockholms 606 Regatta

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>