En månad kvar idag till träningarna startar

Nu är wm trött på lappmögel och drivis och vill bara börja segla.  Tittar man i kalendern så är det bara en månad kvar idag. Det ser inte så lovande ut, på kajen som är under renovering finner man nya och fina armeringsjärn som bara väntar på ett lager med betong och vips har vi en ny och fin kaj igen. Nya skydd på kajen för 606 skall monteras och dessutom en del markarbeten kvarstår. Vi håller förstås tummarna rejält att allt detta skall gå i lås och att vi kan börja segla inom kort. Styrelsen har lite svårt att påverka kommunens entreprenör med annat än tjat. Vad gäller lappmöglet hjälper det inte ens med tjat, så där håller vi som bäst med att reda ut alternativa platser för sjösättning och att ev flytta träningarna till annat vatten som är lite mindre fruset.

Så här såg det ut idag vid lunchtid.

Hur mycket lappmögel som helst

Ere nån som längtar till våren? foto: wm

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>