Lite inspiration i värsta vintern

Snart är det dags för båtmässan, kvällarna blir ljusare och insprationen återvänder. OK lappmögel kan vara kul, skidor och skridskor och allt sånt där. Allt arbete i S606K ligger inte nere – nästa vecka träffas styrelsen igen och fortsätter arbetet med kommande säsong. I Islinge jobbar de för fullt med kajen och även om man kan undra över hur kul det kan vara i snöstorm och 10 minus, så ger det hopp om att vi får komma igång att träna i April som planerat. wm har tröttnat på att vänta på vårtecken och längtar ut på böljan igen. Som liten sidekick har hemsidan arbetats om med ny mall. I huvudet rullar numera lite bilder som inspiration till kommande säsong. Hoppas ni känner igen er, det är träningar, Stockholmscupen och Regattan i en salig blandning.

Efter snö kommer tö! Glöm aldrig det.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>