Kalenderuppdatering

Nu sätter vi kalendern 2010 en gång för allaVåran logga

Träning i april och maj

Vi kommer även i år att erbjuda möjligheten till organiserad träning med Mattias Karlsson.
Planen nu är onsdagar med start den 14 april, sedan 21, helgen 24/25, 28e, med avslutning den 5 maj.
Det blir ett ambitiöst program som startar där förra årets träning slutade. Okej kanske lite repetition, men fokus på skärpning av starter och rundningar. Nytt för i år blir att vi knyter ihop med regeltolkningar.   

Träningen är öppen för klubbmedlemmar och andra intresserade. För att få ekonomi i denna aktivitet behöver vi få in en intresseanmälan så att vi ser om det håller. Maila Roger och anmäl intresset (ej bindande).

Stockhoms 606 Cup

Tävlingskalendern blir identisk med den vi föreslog strax innan årsmötet.
Stockholms 606 Cup får därmed 12 tisdagstävlingar med start 11 maj – första tisdagen efter Lidingö Runt.
För att kunna tävla behöver man funktionärer och därför har vi lagt upp ett förslag till funktionärsschema, se separat inlägg.
Pröva gärna att byta själva med någon annan båt ifall ni redan nu ser att ni inte kommer att kunna ta stafettpinnen.
Kolla in schemat och lämna kommentarer till Jonas W. Anmälan till cupen gör man via mail, samt inbetalning till klubben när ni betalar årsavgiften.

Stockholms 606 regatta

Går sedvanligt första helgen i september (infaller 4-5 sept iår). Vi bygger vidare på förra årets succe med seglingar på Stora Värtan. Inbjudan och seglingsföreskrifter kommer så småningom. Anmälan till regattan kan man göra redan nu via riksförbundets kappseglingskalender. Redan idag har vi 10 båtar anmälda – blir det nytt rekord i år med?

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>