Locket på

Det är lite vinterstiltje nu!

Våran loggaJust hemkommen och jetlaggad konstaterar wm att Lilla Värtan är duktigt infrusen. Inget öppet vatten så långt ögat når. Kanske dags att leta rätt på en isjakt? Enligt ryktet finns det redan minst en DN-jakt i S606K medlemmarnas ägo. Hur kör man pre-season träning i en Isjakt? Eller skall man låna ut 606-riggen till en XV jakt för att få lite mer realism?

I vinterdvalan kan man alltid fila på båtmeck, sätta mål för säsongen och fundera på hur man får loss alla tisdagskvällar från jobb och familjeförpliktelser.
Styrelsen träffas regelbundet och hoppas spika alla detaljer kring tävlings- och träningsprogrammet inom kort. Har ni synpunkter – passa på och tag kontakt. Tills vidare använder vi riktlinjerna som vi drog upp gemensamt på årsmötet – med målsättningen att skapa ännu en bra säsong på Lilla Värtan.

Stay tuned!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>